"Ikhlas itu awak, buruk itu saya" – Kamal Adli luah rasa terharu terhadap Emma Maembong

0
18

KISAH cinta pasangan Kamal Adli dan Emma Maembong yang kembali bertaut kini menunjukkan perkembangan positif.

Kamal dalam entri di Instagramnya menyatakan perasaan terharunya menempuhi ranjau bersama Emma sepanjang empat tahun bercinta.

Luahan rasa itu diselitkan dengan penghargaan buat kekasihnya yang telah menghadiahkan sebuah telefon pintar terbaharu iPhone X dan sanggup ke Melaka walaupun sakit.

“1,2,3 dan 4 tahun kenal this girl… macam-macamlah dia lalu dan saya lalu.. 

“Orang nak jatuhkan orang nak langgar semua kami dah kena. Tapi apa yang kami rasa biarlah kami yang simpan… Cukup korang tahu kami senyum tak perlu tahu bila kami nangis. 

Best part is dia tak pernah lupa nak apreciate moment. Orang kutuk ke apa ke buat pekak je.. Allah kan ada! Dia lagi tahu.

“Macam saya cakap minta doa yang baik-baik sahaja, tak nak duit pun. To haters, judge-lah hukumlah, Allah kan ada. 

“Okeylah sorry banyak ‘potpet’ Thank you so much for the gift! Ikhlas itu awk, buruk itu sy. Thank you sampai Melaka walaupun tak sihat,” tulisnya di Instagram.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here