'Kau tu dah tua! Tak payah sibuk nak style sangat' – Gaya Sheila Rusly dikritik

0
28
Advertisement

PELAKON dan penerbit drama Sheila Rusly meluahkan rasa terkilan apabila ada pihak mengkritik gaya pemakaiannya.

Menerusi entri di Instagram (IG), Sheila Rusly mengakui tidak mengetahui punca sebenar pihak terbabit berkata demikian kepadanya menerusi ruangan ‘Direct Message” (DM) di akaun media sosial.

“Netizen DM sis “Kau tu dah tua! Tak payah sibuk nak style sangat!” cantik betul bahasa dia. Ha ha ha aku ketawa.

“Kenapa manusia perlu ada perasaan benci pada manusia lain sedangkan manusia itu tak kacau hidup LU pun!

“Life is too short. Tak payah mencari salah orang je,” tulisnya.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here