ROTIKAYA merungkai isu Melia Amelia

Isu yang kian hangat dikaitkan diantara blogger hiburan ROTIKAYA dan juga artis yang namanya dikaitkan dengan kontroversi penyebaran video luc*h Melia kini mendapat penjelasan dari pihak pemilik blog itu sendiri.

Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.

Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bog*l yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.

ROTIKAYA

Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.

Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.

“Kami ada video gambar bog*l milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya. -HM-

[youtube src=”4h0KmTCJ0X8″][/youtube]

Leave a Comment