The Rock tempah dewan panggung wayang untuk peminat

0
261
Advertisement

JIKA ada seorang pelakon Hollywood yang sanggup melakukan apa sahaja demi menggembirakan peminat, dia adalah The Rock.

The Rock baru-baru ini menerima jemputan dari seorang peminatnya, Katie Kenzelberg, untuk menghadiri majlis tarian sekolah tinggi atau prom. Namun kerana kesibukan di lokasi set penggambaran, jemputan itu tidak dapat dipenuhinya.

Sebagai ganti, pelakon itu menempah sebuah dewan panggung wayang dengan kapasiti 232 tempat duduk, khas untuk Kenzelberg dan rakan-rakannya, untuk menonton filem terbaharu lakonannya yang kini sedang ditayangkan, Rampage.

BACA: Netizen teruja The Rock ucap ‘apa khabar Malaysia?’

BACA: Tiada Dwayne Johnson dalam Furious 9, gara-gara kritik Vin Diesel

BACA: Gara-gara pinggul, The Rock hadiahkan kereta besar untuk ayah

Dalam dua entri di akaun Instagramnya, The Rock atau nama sebenarnya Dwayne Johnson, memuat naik dua buah video di mana dia mengirimkan ucapan buat Kenzelberg melalui sistem pembesar suara sekolah Stillwater High, Minnesota.

“Saya mengirimkan ucapan ini buat seorang gadis muda yang istimewa, cik Katie Kenzelberg. Esok jam 4.45 petang, bawalah saudara mara dan rakan-rakan anda ke panggung untuk menonton Rampage. Jangan risau, semua sudah ditanggung dan anda boleh makan dan minum apa saja yang anda mahu,” itu yang diucapkan The Rock.

Dalam kapsyen yang dimuat naik bersama video-video, pelakon itu mengucapkan terima kasih kepada peminat yang menjadi sebahagian daripada kejayaannya.

“Saya cukup bertuah mempunyai peminat seperti ini. Inilah perkara yang paling menyeronokkan sebagai pelakon,” tulisnya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here