Tunaikan janji, suami Nora Danish Nedim Nazri bawa bayi ekzema dapatkan rawatan

0
518
Advertisement

SUAMI kepada pelakon Nora Danish, Nedim Nazri tampil menunaikan janjinya dengan membawa seorang bayi yang menghidap ekzema kronik menjalani pemeriksaan dan  mendapatkan rawatan di sebuah pusat perubatan swasta.

Menerusi entri di Instagram (IG), ayah kepada bayi tersebut, Danial Rayyan, telah melahirkan rasa syukur apabila Nedim dan Nora sanggup membantu mereka.

“Terima  kasih Boss Nedim dan Nora Danish sebab sudi membantu kami. Semoga Allah luaskan rezeki kamu sekeluarga,” tulisnya.

BACA: Suami Nora Danish, Nedim mahu tanggung kos perubatan 100%
Rata-rata memuji sikap baik hati serta prihatin Nedim terhadap keluarga yang menimpa masalah penyakit itu dan mereka berdoa agar bayi tersebut cepat sembuh.

Sebelum ini, menerusi perkongsian yang dimuat naik di Instagram lawak_ker_der, admin page berkenaan telah memuat naik screenshot posting seorang lelaki bernama Danial Rayyan yang meminta doa buat anaknya.

Menurut posting berkenaan, Danial Rayyan menjelaskan anaknya menghidap ekzema kritikal dan perlu dirujuk setiap minggu ke hospital untuk rawatan.

Nedim pada bahagian komen memaklumkan sedia menaja kos perubatan bayi berkenaan termasuk kos pengangkutan mereka ke Kuala Lumpur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here