Ucap tahniah kepada #Fattzura, peminat puji Neelofa dah 'move on'

0
7

“Thank you Neelofa for being so profesional…I am so proud of u!! U rock girl!!! (By the way aku ni peminat Fazura). It’s not that easy for Neelofa to announce, aku sendiri pun belum tentu mampu buat macam tu. Congrats Neelofa, Selamat pengantin baru FattZura.”

Itu antara komen peminat selepas pengacara popular Neelofa mengucapkan tahniah kepada pengantin baru, Fattah Amin dan Fazura menerusi program MeleTop malam semalam.

Selain itu, netizen turut memuji sikap matang Neelofa dan menganggap pelakon utama Red Velvet itu sudah ‘move on’.

Perkongsian yang dimuat naik di laman YouTube MeleTop selepas program tersebut bersiaran malam tadi itu, telah ditonton lebih 63 ribu kali.

Menerusi video tersebut, Neelofa kelihatan sangat profesional walaupun pasangan pengacaranya Nabil mengusik nakal.

Dalam pada itu, pada ruangan komen peminat turut mendoakan Neelofa ditemukan jodoh dengan lelaki yang lebih baik.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here